Αγγλία

Γιανουζάι πενταετίας!

Την ανανέωση του συμβολαίου του Αντνάν Γιανουζάι μέχρι τον Ιούνιο του 2018 ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κόκκινος διάβολος» θα παραμείνει για άλλη μια πενταετία ο Αντνάν Γιανουζάι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ, ένοιωθα ότι αυτή ήταν η σωστή ομάδα για μένα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά για μένα, αφού συμμετείχα στην προετοιμασία, έκανα ντεμπούτο αγωνιζόμενος στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ και στη συνέχεια έπαιξα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σάντερλαντ. Για μένα είναι σαν όνειρο. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα» δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 18χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Η ισορροπία του και η ικανότητά του να κερδίζει τους αντιπάλους είναι πραγματικά εντυπωσιακά για την ηλικία του. Είναι επίσης σπουδαίο το γεγονός πως αναγνωρίζει την παράδοση της ομάδας στο να ‘βγάζει’ παίκτες και να τους δίνει την δυνατότητα να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το καλύτερο μέρος για αυτόν και την εξέλιξή του».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x