Ευρώπη

Γιασικεβίτσιους: «Ανόητο να μιλάμε για προπονητική»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που είχε εξεταστεί από τον Παναθηναϊκό ως λύση για τον πάγκο, ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται καν ακόμη την προπονητική.

Ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του πριν προσληφθεί ο Αργύρης Πεδουλάκης. Και μετά την απόλυση του τελευταίου πολλοί επανέφεραν στο προσκήνιο το σενάριο περί επιστροφής του στο μέλλον στο «τριφύλλι» από άλλο πόστο. Ο ίδιος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πάντως, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον δεν έχει καμία σκέψη να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Είμαι παίκτης της Ζαλγκίρις και έχω συμβόλαιο, άρα είναι ανόητο να μιλάμε για προπονητική. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν θέλω ποτέ να αφήσω το μπάσκετ γιατί όταν θα σταματήσω θα είναι το τέλος. Περνάω πολύ καλά παίζοντας μπάσκετ και δεν θέλω να σταματήσω. Όμως πλέον είναι πιο δύσκολο για μένα. Κάποιες μέρες νιώθω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και άλλες αισθάνομαι αργός και γερασμένος, αλλά δεν σκέφτομαι ακόμη την αποχώρηση από την ενεργό δράση», δήλωσε ο Λιθουανός γκαρντ στο Sportando.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x