WRC

«Γιατί όχι στo WRC ο Κούμπιτσα;»

Την άποψη πως αν ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα συνεχίσει να έχει αυτήν την απόδοση στους επόμενους γύρους του WRC θα βρίσκεται στη λίστα για την πρώτη ομάδα το 2014 εξέφρασε ο Ιβς Ματόν.

Στην περίπτωση ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της Citroen για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, WRC, την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε o Ιβς Ματόν.

Το αφεντικό της Citroen είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του Πολωνού οδηγού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κούμπιτσα βρίσκεται στη λίστα της ομάδας με τους υποψήφιους οδηγούς της επόμενης σεζόν.

«Διεκδικεί τον τίτλο στο πρωτάθλημα WRC 2 προς το παρόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτόν, αλλά αν το κερδίσει πριν τη λήξη της σεζόν, τότε γιατί να μην σκεφτούμε τη συμμετοχή του στο WRC; Όμως, ούτε εμείς, ούτε ο Κούμπιτσα έχουμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο προς το παρόν, αλλά σίγουρα υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

Προφανώς, βρίσκεται στη λίστα μας για το τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν περιμένουμε μέχρι τον αγώνα της Γερμανίας για να δω τι θα κάνουμε με τους οδηγούς μας. Αν ο Ρόμπερτ συνεχίσει έτσι στους δύο-τρεις τελευταίους αγώνες τότε θα είναι λογικό να είναι στη λίστα -για κάποιους αγώνες του WRC - δεν λέω για ολόκληρο το πρωτάθλημα».

Ο Κούμπιτσα έχει πάρει μέρος σε τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος WRC 2 και έχει κερδίσει στους μισούς με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών, απέχοντας δύο βαθμούς από τον δεύτερο και 17 από τον πρωτοπόρο, Αλ Κιουβάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x