Βόλεϊ

Γιόβιτς, η καλύτερη

Η Μίλιτσα Γιόβιτς αναδείχτηκε η πολυτιμότερη παίκτρια της δωδέκατης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά τη μεγάλη νίκη του Πανναξιακού επί του Παναθηναϊκού.

Τον τίτλο του MVP κατέκτησε η Μίλιτσα Γιόβιτς για την εμφάνισή της στην νίκη του Πανναξιακού επί του Παναθηναϊκού στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η ακραία του συλλόγου της Νάξου είχε 15 πόντους με 13/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ και 60% υποδοχή με 30% άριστες με την ίδια να δηλώνει για την προσωπική της διάκριση: «Είμαι έκπληκτη και συγκινημένη από αυτή την μεγάλη τιμή που μου έγινε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί αυτή η διάκριση έρχεται σε μια στιγμή όπου η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η 24άχρονη Σέρβα αναφέρθηκε στις φετινές δυσκολίες που αντιμετώπισε, τονίζοντας: «Ήρθα στη Νάξο για να αγωνιστώ ως διαγώνια, αλλά στην πορεία έπρεπε να γίνω ακραία. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά τώρα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα το χαίρομαι πραγματικά και το απολαμβάνω. Το έχω συνηθίσει και μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο ρόλος της ακραίας».

Όσον αφορά τη συνέχεια η Γιόβιτς είπε: «Περιμένοντας και την άφιξη του νέου προπονητή εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους και να δείχνουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x