Βόλεϊ

Γιόρτασαν οι «πράσινες»

Σε μια οικογενειακή «πράσινη» βραδιά οι φίλοι του Παναθηναϊκού τίμησαν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, που πραγματοποίησε ξέφρενη πορεία στον πρώτο γύρο της Α1 Γυναικών.

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για το επιτυχημένο «κλείσιμο» του 2014 σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν οι φίλοι της ομάδας προς τιμήν τους.

Οι «πράσινες» συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Χωριό», σε μια οικογενειακή βραδιά, που ήταν γεμάτο συνθήματα της ομάδας, αλλά και ευχές για το 2015, μετά την χρονιά που αποχαιρετούν στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών.

Στην εκδήλωση -που έγινε και για την ενίσχυση του τμήματος- έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, αλλά και αντιπροσωπεία των περισσότερν τμημάτων του συλλόγου.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο: «Το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ενίσχυσης και εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2015 γεμάτο υγεία και επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x