F1

Γιορτάζει η Williams

Την 600η συμμετοχή της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα γιορτάσει η Williams στο γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας (28-30/6).

Να σπάσει το ρόδι και να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς θέλει η Williams ενόψει του όγδοου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα του Σίλβερστοουν (28-30/6), το οποίο θα είναι το 600ο για την ομάδα στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Η… γιορτή της Williams θα πραγματοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα με τους Παστόρ Μαλδονάδο και Βαλτέρι Μπότας να δηλώνουν χαρούμενοι που θα αποτελέσουν μέρος της ιστορίας της ομάδας.

«Η ομάδα περιμένει αυτό το τριήμερο όλη τη χρονιά και είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής. Ακόμη, το Σίλβερστοουν τυγχάνει να είναι μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Τα χαρακτηριστικά της πίστας είναι πολύ ωραία, όπως και οι γρήγορες στροφές που έχει. Ο κόσμος δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα», ανέφερε ο Μαλδονάδο.

Στις δυσκολίες του σιρκουί αναφέρθηκε ο Βαλτέρι Μπότας

«Αυτό πρόκειται να είναι ένα ιδιαίτερο σαββατοκύριακο για τη Williams, η οποία γιορτάζει τις 600 συμμετοχές της σε ένα γκραν πρι που γίνεται εντός έδρας. Το Σίλβερστοουν είναι μια απαιτητική πίστα και αρκετά δύσκολη για τα ελαστικά, με γρήγορες στροφές. Επίσης, η θερμοκρασία ποτέ δεν βοηθάει, με τη βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες», ήταν τα λόγια του Μπότας, ο οποίος φέτος θα τρέξει για πρώτη φορά στην εν λόγω πίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x