TV

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η εξήγηση πίσω από το ψευδώνυμο «Ντάνος» και ο θάνατος του πατέρα του

Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος πήρε το ψεύδωνυμό του από τον αγαπημένο του θείο και ιδιοκτήτη φούρνου στη Σκιάθο.

«Αν πήγαινες στη Σκιάθο και έλεγες Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί και να μη με έβρισκες αν έλεγες Ντάνος θα με έβρισκες σίγουρα», ανέφερε ο νικητής του Survivor στην αλλαγμένη εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη με τίτλο «Πανόραμα».

Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος πήρε το ψεύδωνυμό του από τον αγαπημένο του θείο και ιδιοκτήτη φούρνου στη Σκιάθο. Σήμερα, ο ίδιος εξήγησε πως το «Ντάνος» προέκυψε δεν είναι υποκοριστικό κάποιου ονόματος αφού το θείο του τον λένε Γιάννη – Γαρύφαλλο.

«Οι θείοι μου έχουν μεγαλώσει κάπως και δεν είναι τόσο στο “προσκήνιο” εγώ είμαι κάπως ο συνεχιστής του παρατσουκλιού», εξήγησε.

Ο Γιώργος πρόσθεσε επίσης πως επειδή από πολύ μικρός πήγαινε στο φούρνο του θείου του και βοηθούσε, οι πελάτες τον φώναζαν «Ντανάκι» που μεγαλώνοντας έγινε «Ντάνος».

Όσο για το λόγο που ζήτησε από την ομάδα του, τους Διάσημους, να τον φωνάζουν Ντάνο… αφορά στην αδυναμία που έχει στο θείο του και στο δικό του ευχαριστώ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το θάνατο του πατέρα του που συνέβη όταν ο ίδιος ήταν 16 ετών, σε μια πολύ τρυφερή ηλικία.

Δείτε το απόσπασμα


Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x