NBA

Γι’ αυτόν επέστρεψε ο Λεμπρόν…

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που γύρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ, όπως υποστήριξε ο 29χρονος φόργουορντ. Δείτε τα λόγια του για τον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γνωρίζει πολύ καλά πως είναι ο… βασιλιάς, ξέρει όμως και να αναγνωρίζει τους ξεχωριστούς παίκτες. Ο λόγος για τον Λεμπρόν Τζέιμς που «έσταξε» μέλι για τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φόργουορντ υποστήριξε στο περιοδικό «SLAM», πως η παρουσία του 22χρονου γκαρντ στους Καβαλίερς ήταν ένας από τους κύριους λόγους της επιστροφής του στην ομάδα του Κλίβελαντ.

«Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που γύρισα πίσω… Πιστεύω πως μπορεί να γίνει ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ του NBA», ήταν τα λόγια του Αμερικανού σούπερ-σταρ για τον καινούριο συμπαίκτη του.

Υπενθυμίζεται πως οι ικανότητες του Ίρβινγκ έχουν γίνει ήδη αντιληπτές στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (12.1 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ), κέρδισε επάξια τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

Επιπλέον, ο Λεμπρόν παραδέχτηκε πως στο μυαλό του υπήρχε πάντα και το… αντίκτυπο που έχει στους φίλους των Καβαλίερς: «Η επίδρασή μου εδώ είναι μεγαλύτερη από το άθλημα του μπάσκετ», υποστήριξε.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x