Ελλάδα

«Γκαντέμης» ο Παππάς

Μια μέρα μετά την εξαιρετική εμφάνισή του απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Παππάς έμαθε πως θα μείνει στα «πιτς» προσεχώς, λόγω θλάσης. «Φορτσάρει» ο Γκιστ.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό; Εξαιρετικό. Και δικαιολογημένα μετά τον χθεσινό θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως… σταματάει η δουλειά. Ίσα-ίσα που συνεχίζεται και με τον ίδιο «επίπονο» τρόπο όπως συμβαίνει τελευταία.

Γιατί σαν κάποιος να τον… μάτιασε -μετά την πολύ καλή εμφάνισή του-, ο Νίκος Παππάς τραυματίστηκε και όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο.

Κάτι που σημαίνει πως αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ για την πρεμιέρα της Α1 απέναντι στην Κηφισιά και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς της Ευρωλίγκας την επόμενη Παρασκευή (17/10) απέναντι στην Τούροφ.

Τα ευχάριστα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήρθαν απ’ το «στρατόπεδο» του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός ύστερα από λίγες μέρες απουσίας (κι ενώ δεν έπαιξε χθες) επανήλθε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων την Παρασκευή κι έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης γυμνάστηκε μόνος του κι ακόμα δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x