Ιταλία

Γκαλιάνι: «Θα παίρνουμε… ανύπαντρους»!

Τη δική του εκδοχή για τον λόγο που δεν υπήρξαν αποχωρήσεις από τη Μίλαν τον Γενάρη έδωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από το ισόπαλο (1-1) ματς με την Τορίνο.

Τριάντα ποδοσφαιριστές αριθμεί το ρόστερ της Μίλαν, αφού δεν υπήρξαν αποχωρήσεις από την ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό προκαλεί έναν «πονοκέφαλο» στον Κλάρενς Ζέεντορφ.

Από την πλευρά του, ο Αντριάνο Γκαλιάνι αστειεύτηκε, λέγοντας πως από εδώ και στο εξής οι «ροσονέρι» θα προχωρούν στην απόκτηση ελεύθερων παικτών, αφού η ζωή στην Ιταλία αρέσει πολύ στις συζύγους τους.

«Από τώρα και στο εξής θα παίρνουμε παίκτες λιγότερο άξιους, αλλά και αδέσμευτους... Στο Μιλάνο περνάει κανείς καλά, οι κυρίες είναι ευτυχισμένες που βρίσκονται εδώ και δεν φεύγει κανείς», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Τρεις ή τέσσερις παίκτες έπρεπε να φύγουν αλλά ο ένας είπε ότι δεν ήθελε η γυναίκα του, ο άλλος δεν ήθελε να μετακινήσει το γιο του από το σχολείο. Το να αγοράζουμε είναι πανεύκολο, το να πουλάμε παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το να διώχνουμε παίκτες από το Μιλάνο είναι μία επιχείρηση στα όρια του απίθανου».

Καταλήγοντας, το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι απάντησε στην ερώτηση η έξοδος στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, μέσω Europa League, είναι ο πρώτος στόχος της Μίλαν μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Είμαστε η μοναδική ιταλική ομάδα που στις 19 Φεβρουαρίου και στις 11 Μαρτίου θα ακούσουμε τη μουσική του Champions League, μην με μελαγχολείτε μιλώντας για Europa League. Έχουμε παίξει εκεί μόνο μία φορά σε 12 χρόνια...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x