Ελλάδα

Γκάλης: «Μια μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται χωρίς τον κόσμο»

Εκκληση στον κόσμο του Αρη να σταθεί δίπλα στην ομάδα έκανε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκάλης στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ την Πέμπτη.

Κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης την Πέμπτη, ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του συλλόγου και στο γεγονός πως δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τον κόσμο του.

Η ομάδα του Άρη παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το "παρών" έδωσε ο "θρύλος" των «κιτρινόμαυρων», όπου μίλησε για την ομάδα, τον κόσμο και την εποχή που ήταν αυτός παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Γκάλη στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, όπως πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι Αρειανοί την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μία ημέρα και μια μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται χωρίς τον κόσμο. Άρα, είναι παράκληση προς όλους να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρει το δρόμο της και χωρίς τον κόσμο της, δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά.

Θα είμαι κι εγώ κοντά, όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Βλέπω ότι και ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά, προσπαθούν να κάνουν την ομάδα να τη σέβεται πρώτα ο φίλαθλος κόσμος και, από εκεί και μετά, να βάλουμε τις βάσεις αν μπορούμε, ώστε αργότερα να γίνει ο ΑΡΗΣ και πάλι μεγάλος» και ερωτηθείς για το αν αισθάνεται στρατιώτης του ΑΡΗ, απάντησε:

«Ήμουν στρατιώτης μια ζωή στον Άρη, έτσι ένιωθα και όταν έπαιζα. Τώρα, μου ζήτησαν από τη διοίκηση αν μπορώ να βοηθήσω. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ, για να ξαναβρεί ο Άρης τον δρόμο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x