NBA

Γκασόλ: «Θα είμαι στο Μουντομπάσκετ»

Τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανώσει η Ισπανία επιβεβαίωσε ο Πάου Γκασόλ. «Ίσως η τελευταία μου χρονιά στους Λέικερς», πρόσθεσε.

Παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα είναι ο Πάου Γκασόλ. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς κατέστησε σαφές πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες των Ιβήρων, αν και δεν απέκλεισε να είναι αυτή η τελευταία του εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση.

«Θα είμαι στην εθνική εφόσον με υπολογίζει ο προπονητής. Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, γίνεται στη χώρα μας και ίσως να είναι η τελευταία εμφάνιση κάποιων μεγάλων παικτών με το εθνόσημο. Δεν ξέρω αν θα είναι και η δικιά μου ή όχι. Πάντως για την προσεχή διοργάνωση έχουμε μεγάλες βλέψεις και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», δήλωσε ο 33χρονος άσος.

Όσο για το μέλλον του στο ΝΒΑ, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τους Λέικερς λήγει, είπε: «Δεν ξέρω, ίσως ήταν η τελευταία μου χρονιά στους Λέικερς. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα που έχω κάνει στο ΝΒΑ και θέλω να συνεχίσω. Θα πρέπει να δω τις προτάσεις που θα έχω και τότε θα αποφασίσω. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα γιατί ποτέ δεν ήμουν free agent. Θα έχω την ευκαιρία να επιλέξω εγώ αποκλειστικά την επόμενη ομάδα μου. Θα ακούσω τι έχουν να μου πουν και οι Λέικερς. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ κακή, αλλά με την επιστροφή του Κόμπι και κάποιες αλλαγές τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω αν δεν είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να σταματήσω, αλλά ελπίζω να παίξω τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x