Stoiximan Super League

Γκατούζο: «Γίνονται χαζά λάθη»

Στην επιπολαιότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο ματς με τη Βέροια στάθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο και τόνισε ότι υπάρχει θέμα και με την αυτοπεποίθηση κάποιων παικτών.

Πολύ πίεση από τους επιθετικούς της Βέροιας δέχθηκε η άμυνα του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Τζενάρο Γκατούζο και σχολίασε πως «κλειδί» του ματς ήταν οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε δυσαρεστημένος από τα λάθη των παικτών του και επισήμανε ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν αυτοπεποίθηση, διότι δεν μπορούν να μπουν στο κλίμα του «Γεντί Κουλέ».

«Το κλειδί του αγώνα ήταν οι αντεπιθέσεις της Βέροιας, κάτι για το οποίο συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Οι τέσσερις επιθετικοί της Βέροιας είναι γρήγοροι, επικίνδυνοι και αρκετά καλοί στην κόντρα επίθεση. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν πιέσαμε πολύ και για αυτό δημιουργήθηκαν προβλήματα. Δεχτήκαμε πίεση από τους επιθετικούς της Βέροιας, με αποτέλεσμα οι τρεις αμυντικοί να μην αναπτυχθούν σωστά και υποχρεωθήκαμε σε μεγάλες μπαλιές. Χάσαμε πολλές μπαλιές και πολύ εύκολες μπαλιές. Έγιναν δύο λάθη από Μεϊτέ, Αντελέγιε και ήταν λογικό να πάρει η Βέροια αυτοπεποίθηση και να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι η Βέροια κέρδισε δίκαια. Εμείς παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, με καρδιά, αλλά η Βέροια κέρδισε δίκαια. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια ευκαιρία, αυτήν του γκολ και τίποτα άλλο».
Ερωτηθείς για το κακό ξεκίνημα των Κρητικών, ανέφερε: «Υπάρχει ένα θέμα αυτοπεποίθησης στο γήπεδο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν αυτό το κλίμα που δημιουργείται. Μου αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, είναι λογικό όταν παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο να γίνονται λάθη, αλλά είναι κακό να γίνονται χαζά λάθη. Προσπαθούμε πολύ σκληρά αλλά είμαι στενοχωρημένος γιατί γίνονται χαζά λάθη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί δεν σταμάτησε να βοηθάει την ομάδα για 95 λεπτά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x