Πόλο

Γκαζωμένη η Ελλάδα, συνέτριψε τη Γαλλία

Ούτε… ανάσα δεν πήρε η Γαλλία απέναντι στην Ελλάδα. Η Εθνική πόλο ανδρών εκμεταλλεύτηκε πλήρως την υπεροχή της, επιβλήθηκε 16-7 και πήρε τη 2η νίκη μετά από τρία ματς προκριματικών του World League.

Την δεύτερή της νίκη στο World League κατέκτησε η Εθνική πόλο ανδρών διαλύοντας με 16-7 την, πιο αδύναμη του ομίλου, Γαλλία στην τρίτη αγωνιστική των προκριματικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο τoν παίκτη παραπάνω και με κορυφαίο τον Γούνα με πέντε τέρματα έμεινε σε τροχιά πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση.

Μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο οι Γάλλοι κατάφεραν να… μπουν στο παιχνίδι. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε στα δυόμισι πρώτα λεπτά της περιόδου με 3-0, όμως οι Γάλλοι κατάφεραν να αντιδράσουν.

Δεν κατάφεραν όμως να πάρουν και το πάνω χέρι στο ματς, με την Ελλάδα να είναι ασταμάτητη στο δεύτερο οκτάλεπτο και να ανοίγει την διαφορά στο +4 (8-4).

Από κει και πέρα, το γκάζι έμεινε κολλημένο για τους παίκτες της γαλανόλευκης, που δεν χαλάρωσαν μέχρι το φινάλε του ματς και πανηγύρισαν την ευρεία νίκη, που τους ανέβασε στους έξι βαθμούς.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ 16-7
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 5-2, 3-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Γενηδουνιάς 1, Ντόσκας 1, Καπότσης 2, Δερβίσης 1, Τίγκας 1, Κολόμβος 2, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 3
Γαλλία (Χρβόγιε Χρέστακ): Μπλαρί 1, Ροσετά 1, Κρουσιγιά 3, Ιζντίνσκι 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x