Euro 2016

«Ο Ρανιέρι αποφασίζει. Έχω αποδείξει πως αξίζω»

Απ' τον Ρανιέρι εξαρτάται η επιστροφή του στην Εθνική, όπως είπε ο Φάνης Γκέκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχω αποδείξει πως αξίζω θέση στο ρόστερ» πρόσθεσε. «Λείπει ένα άτομο στα αποδυτήρια», κατέληξε.

Καθαρά θέμα Ρανιέρι είναι η επιστροφή του Φάνη Γκέκα στην Εθνική, όπως είπε ο διεθνής φορ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο επιθετικός της Ακίσασπορ (δύο γκολ χθες) ξεκαθάρισε πως θέλει να φορέσει ξανά το εθνόσημο, υπογραμμίζοντας πως μέσα απ’ την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως δικαιούται μια θέση στο ρόστερ.

«Δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Ρουμανία, αλλά δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε το υλικό για να περάσουμε», απάντησε σχετικά σε ερώτημα για την ήττα της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro 2016, ενώ πρόσθεσε πως οι αλλαγές στα… ενδότερα της γαλανόλευκης έγιναν απότομα και λείπει ένας... παλιός απ’ τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Γκέκας στους 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την παρουσία του στην Ακίσασπορ: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο καλές ομάδες, πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε την εμπειρία σαν ομάδα (σ.σ. Ακίσασπορ) και τους παίκτες για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Αν έχουμε διάρκεια, τότε μπορούμε να είμαστε μέσα στις θέσεις της Ευρώπης».

Για τη ζωή στην Τουρκία: «Μου θυμίζει την Ελλάδα εδώ η πόλη, είναι μια χαρά. Αν εξαιρέσουμε τα φαγητά, κατά τα άλλα έχουμε πολλές ομοιότητες σαν συμπεριφορά τα δύο έθνη. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σε πιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με το ελληνικό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σ’ όλες τις ομάδες, ακόμα και ο τελευταίος της βαθμολογίας μπορεί να χτυπήσει τον πρώτο. Νομίζω με τα δύο μου γκολ χθες έδωσα χαρά στον κόσμο».

Για την ήττα της Εθνικής απ’ τη Ρουμανία: «Το σημαντικό είναι ότι χάθηκε ένα παιχνίδι, δεν ήταν ό,τι καλύτερο η εμφάνισή μας απέναντι στη Ρουμανία. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν το κάναμε αυτή τη φορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε πως αρκετοί παίκτες μας δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Πάει, χάθηκε αυτό το ματς, δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε παίκτες και προπονητές. Πιστεύω πως έχουμε το υλικό για να περάσουμε στην τελική φάση».

Για το αν θα επιστρέψει στην Εθνική: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα επιστρέψω ή όχι, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Η καριέρα μου το λέει, έχω αποδείξει πως δικαιούμαι μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής. Έχει λείψει νομίζω ένα άτομο, κυρίως στα αποδυτήρια, απ’ τους παλιούς. Έγιναν απότομα οι αλλαγές και νομίζω χρειαζόταν κάποιος για να κρατάει τις ισορροπίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x