Βόλεϊ

Γκέργκι: «Ο Ολυμπιακός έχει ίσως τους καλύτερους οπαδούς στο βόλεϊ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών, Ρόναλντ Γκέργκι, μίλησε στο sportfm.gr.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό, μίλησε στο sportfm.gr και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ανδρικού βόλεϊ των ερυθρολεύκων, ο Ούγγρος διεθνής ακραίος, Ρόναλντ Γκέργκι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόλαντ Γκέργκι στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω την ομάδα, όλοι ξέρουν την ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος, έχω αγωνιστεί στο παρελθόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει και η πόλη οπότε είπα αμέσως το ναι».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα: «Ξέρω για τους φίλαθλους στο ποδόσφαιρου του Ολυμπιακού. Είδα πολλά βίντεο και από τους ίσως καλύτερους οπαδούς, στο βόλεϊ. Το χάρηκα πραγματικά».

Για το αν είδε τον περσινό τελικό κόντρα στη Ραβένα στο κατάμεστο ΣΕΦ: «Όχι, δεν το είδα, αλλά έμαθα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο».

Για το τι περιμένει στη νέα σεζόν: «Ελπίζω για το καλύτερο, να υπερασπιστούμε το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε το Κύπελλο, να πάρουμε τα πάντα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για το αν έχει γνωρίσει τον Μουνιόθ, τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Όχι ακόμα. Τον γνωρίζω, αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του».

Για το αν γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες: «Ξέρω τρία από τα παιδιά. Οι δύο είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Ξέρω τον Κοκκινάκη, ξέρω τον Πετρέα που έπαιζε στην Αζαξιό, αλλά και τον πασαδόρο, τον Τρεβαπόρτι από όταν έπαιζα στη Γαλλία. Οπότε τρεις παίκτες τους ξέρω ήδη».

Για τον αν ξέρει την Ελλάδα: «Ναι, έχω πάει ήδη πολλές φορές για διακοπές. Έχετε πολλά ωραία νησιά. Μου αρέσει πολύ η Κεφαλονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x