Ελλάδα

Γκιστ και Βλάντο οι πρώτες κινήσεις

Ο Παναθηναϊκός κρατά τον Τζέιμς Γκιστ, ενώ βρίσκεται αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και πλησιάζει στον Νίκο Παππά, ενώ έπεται συνέχεια.

Με γοργούς ρυθμούς σχηματίζεται ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2013/14. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» προχώρησαν στις δύο πρώτες κινήσεις τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη συμφώνησαν προφορικά με τον Τζέιμς Γκιστ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε τεράστια συμβολή στη μεταμόρφωση της ομάδας μέσα στη σεζόν και θα παραμείνει στο «τριφύλλι», παρότι προ των πυλών της επιστροφής βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός είναι μία ανάσα από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Με τον 23χρονο φόργουορντ υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, ενώ ο Πανιώνιος δεν αναμένεται να του… φράξει το δρόμο. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τον «Βλάντο» θα ακολουθήσει στον εξάστερο και ο συνοδοιπόρος του φέτος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και επί σειρά ετών στις μικρές εθνικές ομάδες, Νίκος Παππάς. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Α1 προορίζεται για να συμπληρώσει την τετράδα των γκαρντ, αφού ο Ούκιτς έχει συμβόλαιο, ο Διαμαντίδης θα ανανεώσει και ίδια πρόθεση υπάρχει και για τον Κάρι.

Τις επόμενες μέρες θα τεθούν επί τάπητος και τα άλλα ζητήματα ανανεώσεων συμβολαίων, με τους Λάσμε (σε πρώτη φάση υπάρχει διαφορά, αλλά και αισιοδοξία για deal) και Ματσιούλις (είναι στα υπόψη της Μακάμπι) να είναι στις προτεραιότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x