Ελλάδα

Γκιστ: «Καλύτεροι σε κάθε αγώνα»

Η βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι είναι ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ εν όψει του ματς της Τρίτης με τον ΚΑΟΔ.

Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά εύκολο έργο υποδεχόμενος την Τρίτη για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ (16:00, Δημόσια Τηλεόραση). Όμως σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ ζητούμενο πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα είναι και η βελτίωση της ομάδας του.

«Επιστρέφουμε για έναν αγώνα στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα από δύο αγώνες μακριά από το γήπεδό μας για την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι αυτό. Όχι τι έγινε στο προηγούμενο, ή το τι θα γίνει στο επόμενο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα, να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι θεωρητικά είμαστε καλύτεροι από τον ΚΑΟΔ, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, ο οποίος έχει ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε την ανάγκη να διδαχτεί ο Παναθηναϊκός από τα λάθη που έκανε στο Βελιγράδι. «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να τρέξει στην επίθεση. Έχει γρήγορα, αθλητικά γκαρντ και προσπαθεί να πάει στο εύκολο καλάθι. Στις σετ επιθέσεις έχει έμπειρα παιδιά να τη βοηθήσουν και προσπαθεί είτε με πικ εντ ρολ, είτε με παιχνίδι στο λόου ποστ να βρει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Εμείς αναλύοντας το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, θα προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε στις λίγες προπονήσεις που έχουμε στη διάθεσή μας και να μην τα επαναλάβουμε, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x