Super League 2

Γκίτκος: «Περνάω καλά στον Βόλο»

Την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Γκίτκος.

Θετικός στο να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Γκίτκος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως εάν οι συνθήκες είναι παρόμοιες και τη νέα χρονιά, τότε θα ήθελε να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ειδάλλως σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Γκίτκος στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως»:

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Με αυτά που έγιναν το καλοκαίρι, με τον Ηρακλή, την Καβάλα και τις ομάδες που υπήρχαν, όλοι βλέπετε ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι δύσκολο και συναρπαστικό. Κρατά το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την απευθείας άνοδο».

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Πιστεύω πως τα εισιτήρια για τη Σούπερ Λίγκα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Το σημαντικό για εμάς ήταν το παιχνίδι που πέρασε χθες. Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη, από τη μία θα είμαστε ψυχολογικά ακόμη καλύτερα, ενώ από την άλλη μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την απευθείας άνοδο».

Για το ποιες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την απευθείας άνοδο: «Για μένα δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Βέβαια, σημαντικό προβάδισμα έχει ο Απόλλων, ο οποίος είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά και βάσει προγράμματος έχει θεωρητικά το πιο εύκολο απ’ τους υπόλοιπους».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Όλοι θα είδατε ότι η ομάδα χτίστηκε σε ένα μήνα και γι’ αυτό δεν έκανε τόσο καλό πρώτο γύρο. Όλα τα παιδιά παίζαμε για πρώτη φορά μαζί και αυτό είχαμε θέμα ομοιογένειας. Υπήρχε ταλέντο στην ομάδα, όχι όμως ομοιογένεια και αυτό φαινόταν στα παιχνίδια. Το Δεκέμβριο η διοίκηση έκανε καλές μεταγραφές, με παίκτες που έχουν ποιότητα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον ίδιο: «Εγώ τώρα αισθάνομαι καλά, αλλά βλέπω χρόνο με το χρόνο τι γίνεται. Έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις καλές συνθήκες να εργαστείς. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά και περνάω καλά στον Βόλο. Μακάρι να βρω καλές συνθήκες και του χρόνου για να συνεχίσω, αλλιώς θα σταματήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x