Betmasters

Γκολ για όλους

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr τις αναμετρήσεις που κλείνουν τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Εχθροί για 90 λεπτά οι Χόακιμ Λεβ και Γιούργκεν Κλίνσμαν. Ο τεχνικός της Γερμανίας και ο ομόλογός του στις ΗΠΑ, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις, συγκρούονται απόψε και το «Χ» βολεύει, αφού και οι δύο προκρίνονται στην επόμενη φάση. Με τα δεδομένα, που έχουν δείξει οι δύο ομάδες το G/G έχει αρκετές πιθανότητες καθώς ακόμη και για την ισοπαλία να κατέβουν οι «γιάνκις» η φιλοσοφία τους δεν είναι τέτοια ώστε να μην κυνηγήσουν το γκολ. Όσο για τα «πάντσερ», η επίθεσή τους δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Goal/Goal στο 1.80.

Μια απ’ τα ίδια και στην άλλη αναμέτρηση του 7ου ομίλου. Η Πορτογαλία μπορεί να έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά χρειάζεται ένα θαύμα για να περάσει (ήττα ΗΠΑ και νίκη με διαφορά απέναντι στην Γκάνα). Οι Γκανέζοι έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουν απέναντι στους Ίβηρες. Ανοιχτό παιχνίδι στο «Γκαρίντσα» με το Goal/Goal να παίζεται στο 1.65.

Για το τέλος Βέλγιο. Οι παίκτες του Βίλμοτς αν δεν ηττηθούν απέναντι στη Νότια Κορέα περνούν σίγουρα ως πρώτοι στον 8ο όμιλο. Οι Ασιάτες από τη μεριά τους θα κυνηγήσουν τη νίκη, ελπίζοντας σε μη νίκη της Αλγερίας απέναντι στους Ρώσους. Ματς ελεύθερο για τους Βέλγους, που θα παίξουν με αλλαγές και χωρίς άγχος, ενώ οι Κορεάτες είναι υποχρεωμένοι να βρουν δίχτυα.

Αναλυτικά:

ΗΠΑ – Γερμανία Goal/Goal (1.80)

Πορτογαλία – Γκάνα Goal/Goal (1.65)

Ν.Κορέα – Βέλγιο Goal/Goal (1.80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x