Πόλο

Γκολ και θέαμα στον Πειραιά!

Σε ένα απολαυστικό ματς για τους φίλους του πόλο ο Εθνικός επιβλήθηκε 11-10 του ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών και κατετάγη δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό.

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο της Α1 πόλο ανδρών ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 11-10 του ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερο το… μυαλό τους στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Οι παίκτες του Κουντουδιού πήραν προβάδισμα με ένα γκολ διαφορά (3-2) στο πρώτο οκτάλεπτο και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (6-5). Στη συνέχεια ο Εθνικός ήταν πιο αποφασισμένος και με ένα επιμέρους 4-1 στο τρίτο οκτάλεπτο έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε στο τέλος ήταν να μειώσει στο ένα τέρμα την απόσταση από τον αντίπαλό του, αλλά οι Πειραιώτες κράτησαν τη νίκη με 11-10.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Εθνικός Πειραιώς τερματίζει στη δεύτερη θέση της Α1 με 54 βαθμούς και θα… ξεκουραστεί περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του στη β’ φάση των πλέι οφ. Αντίθετα οι Θεσσαλονικείς «καπάρωσαν» την πέμπτη θέση με 38 βαθμούς και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας στην έναρξη της πρώτης φάσης των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 4-1, 2-5

Εθνικός Πειραιώς (Κουντουδιός): Καρούντζος 3, Θαλασσινός 2, Χατζηκυριακάκης 2, Τζώρτζης 1, Κουτσιαλής 1, Κόχειλας 1, Μπεριστιάνος 1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σολανάκης 4, Βογιατζόγλου 2, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης 1, Βαχαρέλης 1

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x