Μαχητικά Αθλήματα

Γκολόβκιν: «Δεν υπάρχουν επιζώντες στους αγώνες μου»

Ο Γκενάντι Γκολόβκιν με δηλώσεις του «έστειλε» το δικό του μήνυμα στον Κανέλο Άλβαρες ενόψει της μεγάλης μεταξύ τους αναμέτρησης, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Γκενάντι Γκολόβκιν λίγες μέρες πριν τον μεγάλο του αγώνα απέναντι στον Κανέλο Άλβαρες, φρόντισε να στείλει με δηλώσεις του το δικό του «μήνυμα» στον αντίπαλό του.

Ο Καζάκος πυγμάχος, τόνισε πως δεν υπάρχουν επιζώντες στους αγώνες του, ενώ υποστήριξε πως αν ο Ντάνι Τζέϊκομπς δεν είχε φτάσει στο δωδέκατο γύρο απέναντί του, πιθανότατα ο αγώνας του με τον Κανέλο Άλβαρες να μη γινόταν ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκολόβκιν από το 2008 μετρούσε ένα απίστευτο σερί, καθώς επικρατούσε των αντιπάλων του είτε με νοκ-άουτ, είτε με τεχνικό νοκ-άουτ. Το συγκεκριμένο σερί «έσπασε» τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Τζέϊκομπς κατάφερε να φτάσει τον αγώνα με αντίπαλο τον Γκολόβκιν ως το τέλος, χάνοντας, όμως, το παιχνίδι με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο Γκενάντι Γκολόβκιν, τόνισε: «Δεν υπάρχουν επιζώντες στους αγώνες μου. Το μποξ είναι μπίζνες. Άμα είχα κερδίσει τον Τζέικομπς με νοκ-άουτ, δε θα έπαιζα με τον Κανέλο. Ο Τζέικομπς είναι ένας πολύ καλός πυγμάχος και έγινα πιο έμπειρος φτάνοντας μέχρι το δωδέκατο γύρο απέναντί του. Δεν μου είχε τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ένιωσα απίστευτα παίζοντας 12 γύρους για πρώτη φορά. Ο Τζέικομπς δυσκολεύει τον κάθε του αντίπαλο».

Υπενθυμίζεται πως Γκενάντι Γκολόβκιν και Κανέλο Άλβαρες θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 16 Σεπτεμβρίου, στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, στο κορυφαίο πυγμαχικό γεγονός της χρονιάς. Ο μεγάλος νικητής θα είναι κάτοχος των τίτλων της WBA(Super), της WBC, της IBF και της IBO στην κατηγορία middleweight (από 70 έως 73 κιλά).

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x