Γερμανία

«Δεν σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους»

Συγχαρητήρια στη Βόλφσμπουργκ για την εμφάνιση και τη νίκη επί της Μπάγερν έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε ότι οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να βρουν λύση στους αιφνιδιασμούς των «λύκων».

Βαριά ήττα (4-1) υπέστη η Μπάγερν Μονάχου από την Βόλφσμπουργκ, στην επανέναρξη της Bundesliga, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έψαξε δικαιολογίες για να κρυφτεί.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός των Βαυαρών, οι οποίοι δέχθηκαν σε έναν αγώνα όσα γκολ είχαν δεχθεί στον πρώτο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος, τόνισε ότι οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων «σκότωσαν» την ομάδα του.

«H Bόλσφσμπουργκ πέτυχε γρήγορα γκολ και δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις τους. Κάναμε πολλά λάθη στην κατοχή της μπάλας και δεν σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους. Δεν έπρεπε να τους αφήσουμε τόσο χώρο. Συγχαρητήρια στη Βόλφσμπουργκ», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ήταν καλύτερη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε και να προχωρήσουμε. Μετά από έξι εβδομάδες διακοπή χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στην Bundesliga. Υπάρχει η αντίληψη ότι η Μπάγερν πάντα κερδίζει αλλά οι αντίπαλοι δεν είναι εύκολοι. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και πρέπει να δουλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x