Κύπελλο Ελλάδας

Γκρανέρο: «Δεν έχω παράπονο»

Μπορεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο απέναντι στον Πανιώνιο να μην ήταν ευχάριστο γεγονός, όμως ο Χοσέ Γκρανέρο δεν θέλησε να ρίξει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του.

«Ασπίδα» στους παίκτες της Βέροιας ύψωσε ο Χοσέ Γκρανέρο μετά τον αποκλεισμό της Βέροιας από τον Πανιώνιο, στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε πως πρέπει άμεσα να τονωθεί το ηθικό της ομάδας, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προσθήκες που έγιναν μέχρι στιγμής στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παλέψαμε, είχαμε πολλά όνειρο για τον θεσμό. Χάθηκαν πολλά πράγματα στο ματς αν και παλέψαμε μέχρι τέλος. Τιμωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, από την σκληρή δουλειά. Τα παιδιά δέχθηκαν ένα δυνατό χτύπημα. Πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά για το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία στο κύπελλο. Επηρεάστηκαν τα παιδιά. Έχουμε παιδιά που δίνουν ότι μπορούν. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Πρέπει στην προπόνηση να ανυψώσω και το ηθικό τους».

Σε ερώτηση για το αν οι μεταγραφές βοηθήσουν είπε: «Φυσικά θα βοηθήσουν. Ήρθαν δυο παίκτες που θα δώσουν φρεσκάδα στην άμυνα».

Για την αγωνιστική πτώση εξήγησε: «Δεν έχω αυτή την άποψη. Η ομάδα μου παλεύει όλη τη χρονιά και έρχεται από μεγάλη εμφάνιση από τον ΟΦΗ. Παρά την ήττα στην Κέρκυρα μείναμε έναν βαθμό από τις θέσεις της Ευρώπης. Υπάρχει στεναχώρια από τον αποκλεισμό αλλά μέχρι εδώ, αυτή την πορεία την δημιούργησαν οι παίκτες της Βέροιας. Δεν βλέπω καμιά τραγωδία».

Για την αγωνιστική κάμψη ορισμένων παικτών σημείωσε: «Το υψηλό επίπεδο που έδιναν κάποιοι παίκτες δεν μπορούσε να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο δέκα μήνες. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας δίνουν ότι μπορούν. Το να παίρνουμε από τους παίκτες συνέχεια το κάτι παραπάνω είναι πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x