Stoiximan Super League

Γκρίνια κι ένταση στον Απόλλωνα

Αρχικά στόχος των φίλων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας – Οργισμένη αντίδραση του Σταμάτη Βελλή, σε παράπονα οπαδού

Η ισοπαλία του Απόλλωνα κόντρα στη Βέροια, έφερε αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξει και ανταπάντηση από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, στο καφέ του γηπέδου της Ριζούπολης.

Συγκεκριμένα όλα άρχισαν λίγο μετά το τέλος του αγώνα, όπου η έντονη δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας ήταν προφανής. Στο στόχαστρο μπήκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης ο οποίος άκουσε πολλά από τους οπαδούς: «Δεν ντρέπεσαι με τα παλτά που μας έχεις μαζέψει… Σήκω φύγε, παραιτήσου! Αυτοί οι παίκτες που έφερες είναι Γ’ Εθνικής… Σήκω φύγε. Δεν φταις εσύ, όμως, φταίει αυτός που σε πληρώνει…». Μάλιστα στη συνέχεια, από τη μήνη των οπαδών του Απόλλωνα, δεν γλίτωσε ούτε ο γυμναστής, Γρηγόρης Μπιζάς.

Η έκρηξη του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, ήρθε στο καφέ του γηπέδου, όταν φίλος του Απόλλωνα του εξέφρασε παράπονα για την εικόνα της ομάδας. Εκεί ο Σταμάτης Βελλής, εξερράγη λέγοντας: «Όταν πέρσι ανέβηκε η ομάδα, τότε κάνατε… μόκο για τον Μυροφορίδη. Τώρα, λοιπόν, θα τον υποστείτε ακόμα κι αν πέσουμε στη Β’ και στη Γ’! Εγώ με αυτόν θα πορευτώ. Άμα δεν σας αρέσει, πάρτε εσείς την ομάδα! Δεν θα μου κάνετε κουμάντο εσείς… Το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι το υλικό της. Η ομάδα δεν έχει ομοιογένεια, αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί υπάρχουν παρέες μέσα στην ομάδα», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x