Super League 2

Γκώνιας: «Η επιτυχία δεν είναι στόχος, είναι αποτέλεσμα»

Έτοιμος και αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τάκης Γκώνιας για τη νέα σελίδα της καριέρας ως προπονητής της Γλυφάδας, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο στόχος για τον Τάκη Γκώνια ως προπονητής της Γλυφάδας είναι ένας.

Η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, εμφανίστηκε αισιόδοξος και χωρίς… ίχνος άγχους, ενώ είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας, καθώς όπως είπε, η επιτυχία δεν είναι στόχος, είναι αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκώνιας στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Έχω την ελευθερία να πάρω τους παίκτες που θέλω και να αφήσω αυτούς που θεωρώ ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, από την στιγμή που μου το προσφέρει ο σύλλογος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και θα τα πάμε καλά», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν έχει άγχος: «Δεν έχω καθόλου άγχος. Πίεση ναι, αλλά άγχος σε καμία περίπτωση. Για να πω την αλήθεια μου ζω για αυτή την πίεση και μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτό το διάστημα».

Για τους στόχους του με την Γλυφάδα: «Εγώ αυτό που θέλω και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι η ομάδα μου θα παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Φιλοσοφία μου είναι να παίζει σωστά η ομάδα μου, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι αν ένας σύλλογος δεν αγωνίζεται με τον σωστό τρόπο, τότε μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Κυριάκο Δημακάκο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν, αλλά δεν θέλουμε να λέμε ακόμα πολλά, ειδικά πριν κλείσουν στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, αυτοί οι παίκτες που θα πάρουμε θα ταιριάζουν με την φιλοσοφία που έχουμε. Είπα και πριν ότι εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η επιτυχία δεν είναι στόχος, είναι αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x