Ελλάδα

Γκώνιας: «Να βοηθήσουμε στην κοινωνικοποίηση των αστέγων»

Υποχρέωση όλων είναι να βοηθήσουμε στην κοινωνικοποίηση των αστέγων, μέσω και του ποδοσφαίρου, όπως δήλωσε ο Τάκης Γκώνιας στους 94,6 εν όψει του Παγκοσμίου αστέγων που θα γίνει τον Αύγουστο.

Φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και πάλι και έπαιξε μπάλα…

Όχι μόνο για την ευχαρίστηση του αλλά και για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αστέγων.

Ο λόγος για τον Τάκη Γκώνια που συμμετείχε στο σημερινό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην πλατεία Κοτζιά με την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας αστέγων που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο της Πολωνίας τον Αύγουστο αλλά και ομάδων παλαιμάχων και δημοσιογράφων.

Μέσω του NovaΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για στήριξη τέτοιων ενεργειών. «Ήταν μία πολύ ωραία ενέργεια από το περιοδικό “Γαλέρα” με την συμμετοχή του ιδρύματος αστέγων Αθηναίων, του Δήμου αλλά και του Υπουργείου Μεταφορών. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθήσουμε στην κοινωνικοποίηση των αστέγων και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους. Περίμενα περισσότερη ανταπόκριση από τον κόσμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτά τα άτομα να απομακρυνθούν από τον υπόλοιπο κόσμο», τόνισε ο Τάκης Γκώνιας.

Το Παγκόσμιο αστέγων θα διεξαχθεί για 11η φορά από 10 ως 18 Αυγούστου στην Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x