Γερμανία

Γλίτωσε από φοβερό τροχαίο παίκτης της Bundesliga (pics)

Ο Κρίστιαν Στρόντιεκ της Πάντερμπορν είχε άγιο, καθώς βγήκε σώος από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά από σοβαρό τροχαίο.

Βλέποντας κανείς τα συντρίμμια από το αυτοκίνητο του Κρίστιαν Στρόντιεκ θα πίστευε πως είναι αδύνατο να βγει από εκεί ζωντανός κάποιος άνθρωπος. Κι όμως, τόσο ο 27χρονος αμυντικός της Πάντερμπορν, όσο και η μητέρα του που ήταν συνεπιβάτης, γλίτωσαν με κάποια επιπόλαια τραύματα.

Το κακό συνέβη όταν διερχόμενο όχημα πέρασε στη λωρίδα που οδηγούσε ο Γερμανός άσος. Εκείνος για να το αποφύγει έκανε έναν απότομο ελιγμό, που όμως είχε σαν αποτέλεσμα να προσκρούσει σε νταλίκα και μετά από τρελή πορεία να γίνει το αυτοκίνητό του ένας σωρός από λαμαρίνες.

Για καλή τύχη τους, ο Στρόντιεκ και η μητέρα του επέζησαν με μικρά τραύματα κι έτσι δεν είχαμε νέο πένθος μετά το θάνατο του Ζούνιορ Μαλαντά της Βόλφσμπουργκ σε τροχαίο πριν από ένα μήνα.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Εγώ και η μητέρα μου είμαστε καλά, δεδομένων των συνθηκών. Ευχαριστώ το φύλακα άγγελό μου», έγραψε στο Twitter ο ποδοσφαιριστής.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x