Πόλο

«Γλυκό» φινάλε για Εθνική πόλο

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό World League η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, νικώντας με 10-4 εκτός έδρας τη Γαλλία για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε 10-4 στη Γαλλία το τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του World league και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, μένοντας δεύτερη στο γκρουπ στην ισοβαθμία με την πανίσχυρη Κροατία, που προκρίθηκε.

Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 2-1, όμως ένα 4-0 της Εθνικής στη δεύτερη περίοδο την έκανε «αφεντικό» της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μισό, η Ελλάδα έδειξε την αξία της και διατήρησε με άνεση τη διαφορά, αυξάνοντάς της σταδιακά.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 3 γκολ.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-4, 1-2, 1-3

Γαλλία (Χρβόγιε Χρέστακ): Γκαρσό, Μονερέ, Μπασελιέ, Κροσετί, Μπλαρί 1, Ροσιέτα 1, Κρουσιγιά 1, Ιζντίνσκι 1, Μαρζουκί, Ντίνο, Βανπερστέτ, Κανονέ, Φοντάν

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Καπότσης, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Ποντικέας, Σολανάκης, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κροατία επιβλήθηκε άνετα της Ολλανδίας με 17-7.


Τελική βαθμολογία:
1. Κροατία 84-45 15
…………………………………………
2. Ελλάδα 61-42 15
3. Ολλανδία 44-70 6
4. Γαλλία 42-74 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x