Stoiximan Super League

Γλυκό… φινάλε

Τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Άρη ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι οι παίκτες της Ξάνθης στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Άρη.

Οι ακρίτες θέλουν να πάρουν το «τρίποντο», προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, αλλά και για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που ήταν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί, τότε τη θέση στην Ευρώπη θα πάρει η Ξάνθη, κάτι που το έχουν στο… πίσω μέρος του μυαλού τους οι άνθρωποι της ομάδας.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, για το ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαρίν και Λοντίγκιν, οι οποίοι είναι και τιμωρημένοι.

Στον αντίποδα το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Άρη θα δώσει ο Θοδωρής Βασιλακάκης που εξέτισε την ποινή του.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4) ο έμπειρος προπονητής έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στις ασκήσεις ταχύτητας αρχικά, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x