Stoiximan Super League

«Η διαιτησία μας πήγαινε κόντρα από το πρώτο λεπτό»

Από τα… ρούχα τους έβγαλε τους παίκτες του ΠΑΟΚ η διαιτησία στο ντέρμπι με τον Άρη, όπως δήλωσε ο Γλύκος και ανέφερε: «δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν ασχολείσαι με μπουκάλια και κροτίδες».

Με τον Γιώργο Κομίνη τα έβαλε ο Παναγιώτης Γλύκος αναφερόμενος στο παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι διαιτητής της αναμέτρησης σφύριζε… κόντρα την ομάδα του από το πρώτο λεπτό. Επιπλέον, ο Έλληνας τερματοφύλακας σχολίασε πως αν είχε πάρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάποιο σφύριγμα πριν δεχθεί την κόκκινη θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα του ματς. «δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, είδε όλος ο κόσμος για ποιον λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηώσεις του

«Έχουμε έρθει για ένα παιχνίδι που ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ντέρμπι, αλλά απ” την αρχή ασχολούμασταν με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Ένας διαιτητής μας πήγαινε κόντρα απ’ το πρώτο λεπτό, γίνονταν μαρκαρίσματα για κόκκινη και δεν έδινε καν κίτρινη κάρτα, δηλαδή τι ποδόσφαιρο να παίξουμε; Μας έβγαλε από τα ρούχα μας αυτό το πράγμα. Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο, τα ίδια, μετά μείναμε εμείς με δέκα παίκτες, τι άλλο να κάνουμε; Δηλαδή δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν ασχολείσαι με τα μπουκάλια και τις κροτίδες. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά», ήταν το αρχικό σχόλιο του 27χρονου πορτιέρο και συνέχισε μιλώντας και πάλι για τον διαιτητή:

«Εμείς προσωπικά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, γιατί ο διαιτητής είχε κλειστεί ήδη στο γραφείο του, μόνο στη φυσούσα του είπαμε να παίξει σε φυσιολογικά πλαίσια, δεν ζητήσαμε κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε κάτι πιο λογικό, πήραμε κι εμείς κάποια σφυρίγματα, αλλά τι να το κάνεις είχαμε μείνει με δέκα παίκτες».

Σε ότι αφορά την απόδοση των δύο ομάδων: «Νομίζω ότι πριν δεχθούμε το γκολ από μία φάση που νομίζω ότι δεν υπάρχει καν φάουλ, ήμασταν καλά στο παιχνίδι, ο Άρης δεν είχε δημιουργήσει καμία φάση. Αν είχαμε πάρει κάποιο σφύριγμα πριν τη κόκκινη θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Παίζαμε με τον τελευταίο, σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, αλλά η βαθμολογική κατάσταση του Άρη αυτή είναι, παίζαμε με τον τελευταίο, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, είδε όλος ο κόσμος για ποιον λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x