Νέα μοντέλα

Γνήσιο... Ranger

Η Ford αποκάλυψε το ανθεκτικό και ευφυές νέο Ford Ranger που εγκαινιάζει νέα πρότυπα στην κατηγορία pick-up truck.

Το νέο μοντέλο που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόγκ, θα ενισχύσει τις πωλήσεις του Ranger στην Ευρώπη, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 40% το 2014 σε σχέση με το2013, με άνοδο μεριδίου αγοράς 4,5%, στο 21%.

Με νέα φυσιογνωμία και με μία κομψή, λειτουργική καμπίνα, το Ranger βασίζεται στις ικανότητες, καινοτομίες και ανέσεις που το έκαναν να ξεχωρίσει από τα παραδοσιακά pick-up trucks. Με τη συμβολή νέων, προηγμένων τεχνολογιών λανσάρει νέες και πρακτικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων.

Τολμηρότερη φυσιογνωμία, σύγχρονη αισθητική και νέο εσωτερικό που συνδυάζει στυλ, άριστη ποιότητα κατασκευής και βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Προηγμένα χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα SYNC 2, Lane Keeping Aid, Adaptive Cruise Control και Driver Alert, κάνουν το Ranger ένα από τα πιο έξυπνα truck της αγοράς.

Αναβαθμισμένοι κινητήρες diesel μεAuto-Start-Stop και νέο Electric Power Assisted Steering στοχεύουν σε μειώσεις κατανάλωσης πάνω από15% σε ορισμένα μοντέλα.

Ανάρτηση σεταρισμένη για βελτιωμένη οδηγική άνεση και συμπεριφορά προσφέρει την οδηγική απόλαυση Ford με άκρως πολιτισμένη λειτουργία
Το νέο μοντέλο θα πωλείται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2016, σε 180 χώρες...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x