Champions League

«Γούρι» του Τότι… η Σίτι (pics)

Όχι μόνο έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο Champions League, αλλά ο Φραντσέσκο Τότι έσπασε και την αγγλική «κατάρα». Μάλιστα, ο «καπιτάνο» έσπευσε να… ευχαριστήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για το γκολ του!

Ημέρα των… ρεκόρ ήταν η χθεσινή για τον Φραντσέσκο Τότι. Συγκεκριμένα, ο «καπιτάνο» έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στη ιστορία του Champions League (38 ετών και 3 ημερών), ενώ παράλληλα πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Αγγλία!

Μάλιστα, με το συγκεκριμένο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρόμα (1-1), ο Ιταλός επιθετικός έσπασε το... ρόδι για την φετινή σεζόν κι έσπευσε να… ευχαριστήσει τους «πολίτες» για την επιτυχία του αυτή.

«Μου έφερε πραγματικά τύχη. Ήταν ένα όμορφο γκολ και μια καλή εμφάνιση. Ήθελα πολύ να σκοράρω το συντομότερο δυνατόν, καθώς δεν είχα βρει δίχτυα μέχρι στιγμής», ήταν η απάντηση του Τότι σχετικά με ένα «τιτίβισμα» που είχαν κάνει προ του αγώνα με τους Ρωμαίους.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω post ουσιαστικά καλωσόριζε τους πρωτευουσιάνους στο Μάντσεστερ, επισημαίνοντας τους με ειρωνικό τρόπο πως ο αρχηγός του παραμένει «άσφαιρος» στα μέρη τους.




Φυσικά η Ρόμα τοποθετήθηκε και αποδείχθηκε εν τέλει… προφητική!




Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x