Ιταλία

«Γουρλής» ο Μανωλάς (video)

Όχι μόνο ήταν στην αποστολή, αλλά ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε βασικός! Κι έφερε γούρι στη Ρόμα, η οποία έκανε ιδανικό ποδαρικό στη Serie A, επικρατώντας 2-0 στο δύσκολο ματς με την Φιορεντίνα.

Τι κι αν είναι μόνο λίγες μέρες παίκτης της Ρόμα; Με το… καλημέρα ο Κώστας Μανωλάς πήρε φανέλα βασικού κι έβαλε (μαζί με τον εξίσου βασικό Τοροσίδη) το λιθαράκι του στη νίκη των «τζιαλορόσι» επί της Φιορεντίνα με σκορ 2-0!

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε για 67 λεπτά και αρκετές φορές πήρε το ζεστό χειροκρότημα απ’ τους φίλους των Ρωμαίων, ύστερα από επεμβάσεις του. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν την υπεροχή και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’ με τον Ναϊνγκολάν (με σουτ εντός περιοχής).

Απ’ την άλλη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτη και επ’ ουδενί δεν θύμιζε το πρόσωπο της περσινής «ξέφρενης» πορείας της. Θα μπορούσε, βέβαια, να είχε βάλει δύσκολα στη Ρόμα, αλλά τη μία ο Ίλιτσιτς σημάδεψε δοκάρι (στο 61’) και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντε Σάνκτις είπε «όχι» στον Μπαμπακάρ.

Και κάπως έτσι οδηγήθηκε στις καθυστερήσεις με τον Ζερβίνιο να παίρνει την κάθετη πάσα, να βγαίνει τετ-α-τετ κι αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, διαμόρφωσε σε κενή εστία το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (αντίπαλος του ΠΑΟΚ): Νέτο, Γκονσάλο, Σάβιτς, Αλόνσο, Μπριλάντε (35’ Ίλιτσιτς), Μπόρχα Βαλέρο, Πισάρο, Βάργκας (72 Ακουιλάνι), Γκόμες, Μπαμπακάρ (63’ Χοακίν)



Η πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο, 30 Αυγούστου

Κιέβο – Γιουβέντους 0-1
(6’ Κάσερες)

Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0
(28' Ναϊνγκολάν, 90+3' Ζερβίνιο)

Κυριακή, 31 Αυγούστου

Μίλαν-Λάτσιο (19:00)

Αταλάντα-Βερόνα

Τσεζένα –Πάρμα (21:45)

Τζένοα-Νάπολι

Παλέρμο-Σαμπντόρια

Σασουόλο-Κάλιαρι

Τορίνο-Ίντερ

Ουντινέσε-Έμπολι


Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου (16:00)

Κάλιαρι-Αταλάντα

Έμπολι-Ρόμα

Φιορεντίνα-Τζένοα

Ίντερ-Σασουόλο

Γιουβέντους-Ουντινέσε

Λάτσιο-Τσεζένα

Νάπολι-Κίεβο

Πάρμα-Μίλαν

Σαμπντόρια-Τορίνο

Βερόνα-Παλέρμο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x