Europa League

Γράψε ιστορία!

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Αστέρας! Οι Τριπολιτσιώτες φιλοξενούν τη Ροβανιέμι (21:00) και θέλουν να συνδυάσουν την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Τελειώσανε τα ψέματα για τον Αστέρα Τρίπολης. Το θετικό αποτέλεσμα με τη Ροβανιέμι στη Φινλανδία (1-1) έκλεισε το ραντεβού με την ιστορία και οι Αρκάδες δε σκοπεύουν να… αργήσουν σήμερα σε αυτό.

Με εξαιρετική ψυχολογία και γνωρίζοντας την «παγίδα» του να προστατεύσει το σκορ του πρώτου ματς, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα επιδιώξει να σπάσει… το ρόδι το βράδυ της Πέμπτης (21:00, NovaSports 1). Και με την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη, έπειτα από έξι (!) ισοπαλίες και μια ήττα, να προκριθεί στο γ' προκριματικό (όπου περιμένει η Μάιντς).

Στην προσπάθεια αυτή ο Αστέρας θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Κουρμπέλη, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε κανονικά την Τετάρτη. Το μόνο… άγχος του, δε, αφορά τον Καλίφα Σανκαρέ, που τραυματίστηκε ελαφρά στη χθεσινή προπόνηση και θα ξεκαθαριστεί σήμερα αν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τη Ροβανιέμι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x