Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε πως το χρονικό σημείο του πρώτου γκολ των «πράσινων» ήταν κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.

Στις ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα της Κέρκυρας, τονίζοντας πως η νίκη του ήταν δίκαιη.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά:
«Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι, να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο. Θεωρώ κομβικό το γκολ του Παναθηναϊκού στο τέλος του ημιχρόνου. Μετά προσπαθήσαμε αλλάξαμε σχηματισμούς, είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Καρντόσο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ο αντίπαλος είχε πιο πολλές ευκαιρίες. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ξεκουραστούμε στις γιορτές και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για την μάχη του τίτλου: «Αυτό που γίνεται στο πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και μακάρι να πάει έτσι. Πιστεύω θα υπάρχει αγωνία και για τον υποβιβασμό. Δεν θα δώσω κάπου προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του κίνητρα, ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία και ο Παναθηναϊκός πολύ καλή ομάδα με παρόν και φυσικά μέλλον».

Για την πορεία της ομάδας του: «Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Χάσαμε βαθμούς σε ματς που παίξαμε πολύ καλά. Δεν έχουμε αισθανθεί κάπου τυχεροί. Σαν εικόνα ομάδας που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x