Κύπελλο Ελλάδας

Γρηγορίου: «Θα ήταν άδικο για την ΑΕΚ»

Στην ξεκάθαρη ανωτερότητα της ΑΕΚ και την δίκαιη πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως δεν άξιζε στην ομάδα του να ισοφαρίσει.

Απογοητευμένος από την εικόνα της Κέρκυρας απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των Φαιάκων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στις αδυναμίες που παρουσίασαν οι παίκτες του ενώ απένειμε και τα εύσημα στην Ένωση.
Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη κι αν η Κέρκυρα ισοφάριζε στην φάση του 81ου λεπτού με τον Μαρκόφσκι δεν θα της άξιζε, βάσει της εικόνας της στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε σήμερα για να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση αλλά δεν το δείξαμε. Ήμασταν μέτριοι για να μην πω κακοί. Δεν είχαμε τα στοιχεία που μας διακρίνουν και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε την ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά θα ήταν άδικο. Δίκαιη η πρόκριση της ΑΕΚ. Εμείς κοιτάμε πλέον την παραμονή μας στην Σούπερ Λίγκα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ και εμείς πλέον πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, αφού πέντε μέρες νωρίτερα είχαμε μια εξαιρετική εμφάνιση με τη Βέροια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x