Επικαιρότητα

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν ακροδεξιοί στη Λειψία! (pics+video)

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση της Μέρκελ, πως η διακίνηση μεταναστών στην Ευρώπη είναι εκτός ελέγχου, δεκάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές τα έκαναν… γυαλιά-καρφιά στη Λειψία!

Απίστευτες εικόνες από τη Λειψία της Γερμανίας!

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ, που παραδέχτηκε πως η μαζική έλευση προσφύγων στην Ευρώπη είναι εκτός ελέγχου, Γερμανοί ακροδεξιοί τα… έσπασαν όλα!

Βιτρίνες, εστιατόρια, fast food, αυτοκίνητα, καταστήματα… τίποτα δεν γλίτωσε από την καταστροφική μανία των διαδηλωτών, που ζητούσαν επέλαση των μεταναστών και το οριστικό κλείσιμο των συνόρων, ειδικά μετά τις ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην Κολωνία.



Το φοβερό είναι πως οι διαδηλωτές ήταν εκείνοι που έκαναν χρήση χημικών εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων(!), ενώ καταδίωξαν όσους μετανάστες υπήρχαν στην περιοχή.

«Αυτή ήταν μία σοβαρή παραβίαση της ειρήνης», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας ότι αρκετοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις.

«Πρόσφυγες, φύγετε μακριά, Ελευθερία για τη Γερμανία και Οι πρόσφυγες δεν είναι καλοδεχούμενοι πια», ανέφεραν ορισμένα από τα πανό των ακροδεξιών, που κατηγορούν τη Μέρκελ για την κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως η καγκελάριος είχε δηλώσει νωρίτερα: «Βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με τη μαζική έλευση προσφύγων στην Ευρώπη και είμαστε ευάλωτοι, καθώς δεν έχουμε ακόμη τον έλεγχο, που θα θέλαμε να έχουμε».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x