Επικαιρότητα

Γυναίκα έπιασε τον «εγκέφαλο» σπείρας διαρρηκτών

Ο νεαρός τσιγγάνος, που μπαινόβγαινε από την ηλικία των 14 χρόνων σε διάφορες φυλακές, εντοπίστηκε από την αστυνομικίνα σε μια περιοχή κοντά στο Τραγανό

Μια γυναίκα αστυνομικός του τμήματος Ανδραβίδας κατάφερε να παγιδεύσει έναν 22χρονο σκληρό κακοποιό ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» της οικογενειακής συμμορίας που είχε ρημάξει τα σπίτια στην Ηλεία, μεταξύ αυτών και ενός αστυνομικού! Ήδη είχαν συλληφθεί και προφυλακισθεί ο πατέρας του και ο 21χρονος αδελφός του.

Ο νεαρός τσιγγάνος, που μπαινόβγαινε από την ηλικία των 14 χρόνων σε διάφορες φυλακές, εντοπίστηκε από την αστυνομικίνα σε μια περιοχή κοντά στο Τραγανό και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του. Μάλιστα, ομολόγησε άλλες δύο διαρρήξεις που δεν είχαν εξιχνιαστεί!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε επιχειρήσεις στις οποίες ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε διαθέσει τα κλοπιμαία έναντι... «πινακίου φακής». Είναι χαρακτηριστικό ότι πήρε μόλις 50 ευρώ για τα αξίας περίπου 3.000 ευρώ εργαλεία που είχε κλέψει από ένα μηχανουργείο! Τα μεγάλης αξίας βραχιόλια, αλυσίδες και δαχτυλίδια που έκλεψε από το σπίτι του αστυνομικού τα είχε διαθέσει σε κλεπταποδόχο, αλλά δεν βρέθηκαν όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί καθώς τα είχε πουλήσει.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x