Stoiximan Super League

Γυρίζει ο Λεάντρο στου Ρέντη

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Λεάντρο στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν σε Καλλονή και ΠΑΣ.

Θετικά ήταν τα στοιχεία που έδειξαν ο Σάλιακας και ο Βούρος στο ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό στην Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, λόγω και της εμφάνισης που είχαν οι Πειραιώτες στην ήττα (2-0) από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Καλλονή και από τον Γενάρη στους Ηπειρώτες.

Ο λόγος για τον Λεάντρο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συνολικό χρόνο 1.900 λεπτά συμμετοχών.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τον παρακολουθούν από τον Ολυμπιακό. Έτσι θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του 20χρονου άσου στου Ρέντη και η συμμετοχή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Μίτσελ έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την αξία του και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x