Μουντομπάσκετ 2014

Η 12άδα της Team USA

Την 12μελή αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Μάικ Σιζέφσκι. Δείτε ποιοι κόπηκαν.

Απομένουν μόνο λίγες μέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Ισπανίας και σιγά-σιγά όλες οι ομάδες του τουρνουά ανακοινώνουν τις αποστολές τους.

Λίγη ώρα μετά το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο ήρθε η σειρά του μεγάλου φαβορί της διοργάνωσης, των ΗΠΑ, να δώσουν στη δημοσιότητα την λίστα με τους 12 παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή της.

Αναλυτικά:

Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος), Άντονι Ντέιβις (Νιου Όρλεαν Πέλικανς), Ντεμάρ Ντερόζαν (Τορόντο Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Ντένβερ Νάγκετς), Ρούντι Γκέι (Σακραμέντο Κινγκς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιύστον Ρόκετς) Κάιρι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) Μέισον Πλάμλι (Μπρούκλιν Νετς), Ντέρικ Ρόουζ (Σικάγο Μπουλς) και Κλέι Τόμσον (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), είναι οι αθλητές που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ισπανίας, όπως τους ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Team USA, Μάικ Σιζέφσκι.

Αυτοί που κόπηκαν είναι οι Νταμιάν Λίλαρντ, Τσάντλερ Πάρσονς, Κάιλ Κόρβερ και Γκόρντον Χάουαρντ. Ενώ να θυμίσουμε πως ο Σιζέφσκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τα μεγάλα αστέρια της ομάδας Λεμπρόν Τζέιμς, Κρις Πολ, Κρις Μπος, Κέβιν Ντουράντ, Μπλέικ Γκρίφιν, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κέβιν Λοβ και τον μεγάλο άτυχο, Πολ Τζορτζ που τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x