MOTO GP

Η Abarth δίπλα στη Yamaha MotoGP

Η Abarth θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής και Επίσημος Χορηγός Αυτοκινήτου για την Εργοστασιακή Ομάδα της Yamaha, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP FIM.

Η διετής συμφωνία φέρνει το λογότυπο του «Σκορπιού» στο εμπρός μέρος των επισήμων μηχανών YZR-M1, με αναβάτες τον θρυλικό Βαλεντίνο Ρόσι και τον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή Χόρχε Λορένθο.

Η επίσημη ανακοίνωση της διετούς συνεργασίας ανακοινώθηκε στη Μαδρίτη, στην έδρα του γκρουπ Telefonica, όπου αποκαλύφθηκε η νέα εμφάνιση των YZR-M1 που θα χρησιμοποιήσουν οι Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2015.

Το λογότυπο του «Σκορπιού», συνώνυμο με τους αγώνες και σύμβολο μιας κληρονομιάς με νίκες και πάθος που δημιούργησε τις πιο έντονες αισθήσεις στην κουλτούρα των σύγχρονων μηχανοκίνητων σπορ, τοποθετείται στο ρύγχος των δύο M1. Σφραγίζοντας τη συνεργασία, το λογότυπο της Abarth θα είναι επίσης εμφανές στο φόντο σε όλες τις συνεντεύξεις και επικοινωνιακές δραστηριότητες της ομάδας, όπως και στο βασικό εξοπλισμό της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x