Δραστηριότητες

Η νέα περιπέτεια της BMW Films: «The Escape» (teaser)

H νέα ταινία μικρού μήκους “The Escape”, με πρωταγωνιστές τους Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal και Vera Farmiga, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BMWFilms.com στις 23 Οκτωβρίου.

H νέα ταινία μικρού μήκους “The Escape”, με πρωταγωνιστές τους Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal και Vera Farmiga, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BMWFilms.com στις 23 Οκτωβρίου. Έτσι συνεχίζεται η παράδοση του “The Hire”, μιας σειράς μοναδικών ταινιών μικρού μήκους που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2002 και τάραξαν τα νερά στη σκηνή του διεθνούς μάρκετινγκ και όχι μόνο: Οι οκτώ ταινίες προβλήθηκαν σε δύο κύκλους και ουσιαστικά λανσάρισαν μία εντελώς νέα τάση.

Ο David Fincher, ήδη γνωστός σαν σκηνοθέτης κινηματογραφικών επιτυχιών όπως “The Game” με τον Michael Douglas και “Fight Club” με τον Brad Pitt, ήταν διευθυντής παραγωγής στον πρώτο κύκλο. Διάσημοι συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έφτιαξαν κάποιες καταπληκτικές ιστορίες. Σε κάθε ταινία, ο Βρετανός ηθοποιός Clive Owen πρωταγωνιστούσε μαζί με μία BMW...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x