Δραστηριότητες

Η Bora Jet συνεχίζει συνδέσεις Κωνσταντινούπολης με Ρόδο και Μύκονο

Στελέχη της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας BORA JET βρέθηκαν στη Ρόδο ύστερα από πρόσκληση της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου-Βακιάνη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο απολογισμός της προσπάθειας που είχε ξεκινήσει το 2012- 2013 από την Bora Jet, το Pellostravel, τη Μαριέτα Παπαβασιλειου και τον τέως δήμαρχο Στάθη Κουσουρνα και απέδωσε καρπούς το 2014, όσον αφορά την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ρόδου με την Κωνσταντινούπολη.

Οι δυνατότητες είναι τεράστιες αρκεί να τεθούν και να προγραμματιστούν οι στόχοι σωστά και έγκαιρα. Η τήρηση συμφωνιών και υποσχέσεων δείχνει σοβαρότητα και αυτός θα είναι ο μοχλός για την διεύρυνση των δυνατοτήτων και την επέκταση των προγραμμάτων της αεροπορικής εταιρείας στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων όπως δήλωσαν και οι δυο πλευρές.

Οι εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της πρώτης «αναγνωριστικής» προσπάθειας της απευθείας σύνδεσης της Ρόδου καθώς και της Μυκόνου με την Κωνσταντινούπολη τη σεζόν του 2014 και δήλωσαν ότι φέτος η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x