Gossip

Η Candice και η Elsa «ξαναχτύπησαν»

«Αναστάτωσαν» την Τετάρτη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αισθησιακές φωτογραφίες τους.

Είναι δύο από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα «αγγελάκια» της Victoria's Secret και γνωρίζουν καλά το «παιχνίδι» της δημοσιότητας και πώς να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρό της.

Ο λόγος για την 27χρονη καλλονή από τη Σουηδία Elsa Hosk και την Νοτιοαφρικανική Candice Swanepoel, οι οποίες «αναστάτωσαν» την Τετάρτη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αισθησιακές φωτογραφίες τους.

Η Hosk, πρώην επαγγελματίας παίχτρια του μπάσκετ στην χώρα της, εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία της Βραζιλίας, μαζί με καλούς της φίλους. Το μοντέλο φορούσε ένα μικροσκοπικό, λευκό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τις σέξι καμπύλες της.

Την ίδια ώρα, η 27χρονη Candice ανάρτησε στο Instagram μια προκλητική φωτογραφία, δείχνοντας στους θαυμαστές της τα γυμνασμένα οπίσθιά της.

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Ν. Αφρική, όπου και περνά τον χρόνο της μαζί με την οικογένειά της. Όμως, δεν ξεχνά ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους, τους οποίους και ικανοποιεί συχνά με τις σέξι εικόνες που «ανεβάζει».

Η Candice ποζάρει από τη Ν. Αφρική

inner

Άλλη μια σέξι ανάρτηση από την Swanepoel

inner

Η Elsa διασκεδάζει στη Βραζιλία

inner

Μια φωτογραφία που η Hosk «ανέβασε» πρόσφατα στο Instagram

inner

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x