Τεχνολογία

Η EA εκτιμά ότι το Xbox One θα πλησιάσει άμεσα το PS4

Μπορεί το PlayStation 4 να είναι μπροστά από το Xbox One σε επίπεδο πωλήσεων, ωστόσο εκτιμάται πως η νέα κονσόλα της Microsoft θα πλησιάσει σύντομα (σε πωλήσεις) το οικιακό σύστημα της Sony.

Μπορεί το PlayStation 4 να είναι μπροστά από το Xbox One σε επίπεδο πωλήσεων, ωστόσο εκτιμάται πως η νέα κονσόλα της Microsoft θα πλησιάσει σύντομα (σε πωλήσεις) το οικιακό σύστημα της Sony, σύμφωνα με τον chief financial officer της ΕΑ Blake Jorgensen.

Όπως σημείωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος κατά τη διάρκεια του φετινού UBS Global Technology Conference, η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν οι δύο εταιρείες ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων (με την Microsoft ωστόσο να έχει το «πάνω χέρι» σε επίπεδο προσφορών) «θα τραβήξει τους καταναλωτές στις νέες κονσόλες».

Ο Jorgensen εκτιμά επίσης ότι η εγκατεστημένη βάση για τις κονσόλες νέας γενιάς θα ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια χρήστες μετά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται ότι στις 30 Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις του PS4 στα καταστήματα ανήλθαν στα 13.5 εκατομμύρια συστήματα, ενώ 10 εκατομμύρια από αυτά είχαν πωληθεί στους καταναλωτές μέχρι τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τη Sony.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x