Gossip

Η Elsa Hosk γυμνή στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης

H 27χρονη καλλονή από τη Σουηδία απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι τόπλες στα παρασκήνια της νέας της δουλειάς, που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και σέξι «αγγελάκια» της Victoria's Secret και με κάθε νέα της δουλειά προκαλέι αίσθηση και... αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό.

Ο λόγος για την 27χρονη καλλονή από τη Σουηδία, Elsa Hosk, η οποία απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι τόπλες στα παρασκήνια της νέας της δουλειάς, που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε την Elsa σε μια παραλία, να ποζάρει με αισθησιασμό στον φακό, φορώντας μόνο ένα ροζ, μικροσκοπικό εσώρουχο.

Η Hosk γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1988 στη Σουηδία και το βιογραφικό της μέχρι σήμερα περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας αλλά και φωτογραφήσεις για editorials μόδας στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά. Τα ξανθά της μαλλιά και τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια της δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο φυσικά ούτε τον οίκο μόδας της Victoria's Secret, όπου της πρότεινε συνεργασία το 2011.

Ωστόσο, εκτός από τη μόδα η Elsa αγαπά πολύ και το μπάσκετ, αφού στην πατρίδα της έπαιζε επαγγελματικά σε γυναικεία ομάδα. Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη λίγο έξω από τη Στοκχόλμη, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, άρχισε να παίζει μπάσκετ στην ηλικία των επτά ετών.









Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x