Τεχνολογία

Η HTC αποκάλυψε το HTC One M9, virtual reality headset και άλλα

Η HTC άνοιξε το χορό των αποκαλύψεων στο πλαίσιο του φετινού Mobile World Congress και έτσι, το HTC One M9 είναι πλέον και επίσημα γεγονός.

Το νέο μοντέλο έρχεται με μικρές αλλαγές σε επίπεδο σχεδιασμού, μεταφορά του πλήκτρου ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, LCD οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p, αλλά αρκετές διαφοροποιήσεις όσον αφορά στο εσωτερικό του. Συγκεκριμένα, το HTC M9 θα έχει στο εσωτερικό του έναν octa-core Snapdragon 810, 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που θα μπορεί να επεκτείνεται με τη χρήση καρτών microSD.

Η μπαταρία του θα είναι 2480mAh, τα BoomSound speakers παραμένουν, ενώ στα του λογισμικού, πέραν του Android 5.0 Lollipop, το νέο smartphone θα «τρέχει» και την έβδομη έκδοση του HTC Sense Skin. Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση έρχεται στις κάμερες, όπου πλέον στο πίσω μέρος βλέπουμε μία νέα με αισθητήρα 20MP και δυνατότητα 4k video recording. Η μπροστινή κάμερα 4MP είναι αυτή που διατηρεί την τεχνολογία UltraPixels. Φαίνεται πως δεν έχουμε να κάνουμε με μία γενναία αλλαγή με τεράστιες διαφοροποιήσεις, ωστόσο σίγουρα το M9 θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετικά videos εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x