Τεχνολογία

Η Kaspersky Lab παρουσίασε τη νέα λύση Kaspersky Total Security - Multi-Device

Η Kaspersky Lab παρουσίασε το Kaspersky Total Security - Multi-Device.

Η Kaspersky Lab παρουσίασε το Kaspersky Total Security - Multi-Device, τη νέα λύση ολοκληρωμένης ασφάλειας για οικιακούς χρήστες, η οποία προστατεύει πλατφόρμες Windows, OS X, Android, iOS και Windows Phone.

Η λύση αποτελεί το διάδοχο του Kaspersky PURE και έχει αναπτυχθεί με στόχο να προσφέρει ασφάλεια ενάντια σε ψηφιακές απειλές και βέλτιστη διαχείριση των ψηφιακών «περιουσιακών στοιχείων» του σύγχρονου χρήστη του Διαδικτύου.

Σήμερα, το ζήτημα της ψηφιακής ασφάλειας δεν αφορά μόνο την ανταπόκριση στο μεταβαλλόμενο τοπίο των online απειλών. Το ίδιο το περιβάλλον του Διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκο.

Σύμφωνα με έρευνα της B2B International και της Kaspersky Lab, μια μέση οικογένεια διαθέτει στις μέρες μας 5 συσκευές με πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε χρόνο. Επιπλέον, το 93% των Ευρωπαίων χρηστών εμπιστεύεται στους υπολογιστές και τα smartphones, όχι μόνο πολύτιμα δεδομένα, αλλά και στοιχεία της προσωπικής ζωής.

Σύμφωνα με το Kaspersky Security Network, περίπου 300.000 κακόβουλα προγράμματα για Windows εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Τα συστήματα Android βρίσκονται κι αυτά υπό απειλή, καθώς το 19% των χρηστών Android αντιμετώπισε μία απειλή τουλάχιστον μία φορά μέσα στο 2014.

Ο αριθμός των επικίνδυνων προγραμμάτων για υπολογιστές με λειτουργικό OS X αυξάνεται επίσης σταθερά. Μόνο το 2014, τα προϊόντα της Kaspersky Lab παρεμπόδισαν συνολικά 3,7 εκατομμύρια απόπειρες «μόλυνσης» υπολογιστών OS X.

Πολλές απειλές, όπως η υποκλοπή δεδομένων μέσω Wi-Fi ή οι επιθέσεις απευθείας στα δίκτυα, απειλούν τους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες.

Γι’ αυτούς τους λόγους, οι ειδικοί της Kaspersky Lab βελτιώνουν συνεχώς τις τεχνολογίες προστασίας για υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Για παράδειγμα, η ευρετική ανάλυση εντοπίζει νέα κακόβουλα λογισμικά με βάση πιθανές ύποπτες συμπεριφορές.

Η λειτουργία “Network Attack Blocker”(για συσκευές με λειτουργικό Windows και OS X) προλαμβάνει τη «μόλυνση» του συστήματος ή την υποκλοπή δεδομένων λόγω απευθείας επίθεσης σ’ ένα δίκτυο.

Η λειτουργία “Wi-Fi Security Notification for Windows” προειδοποιεί τους χρήστες, όταν προσπαθούν να συνδεθούν σ’ ένα μη ασφαλές δίκτυο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x