Τεχνολογία

Η Samsung αποκάλυψε τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Smartphones

H Samsung αποκάλυψε στο πλαίσιο του Mobile World Congress τις δύο νέες Galaxy συσκευές της, τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge.

Η διάθεση των δύο μοντέλων θα ξεκινήσει από τις 10 Απριλίου στις μεγάλες αγορές, ενώ αρκετοί σημαντικοί πάροχοι στις μεγάλες αγορές έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν τις συσκευές στους καταναλωτές τους. Η τιμή του Samsung Galaxy S6 Edge θα κινείται ψηλότερα από αυτήν του «απλού μοντέλου», ενώ και τα δύο μοντέλα διαφέρουν αρκετά σε επίπεδο σχεδιασμού από αυτά που κυκλοφόρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Το Samsung Galaxy S6 έχει flat οθόνη, μεταλλικό frame και glass front και back panels. Το Galaxy S6 Edge θα προσφέρει τα ίδια με curved glass στα πλαϊνά τμήματα, ακολουθώντας τη λογική του Note Edge. Το Samsung Galaxy S6 θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, χρυσό και μπλε χρώμα, ενώ το Samsung Galaxy S6 Edge σε λευκό, μαύρο, χρυσό και πράσινο. Τα τμήματα εμπρός και πίσω έρχονται με Gorilla Glass 4, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε octa-core Samsung Exynos επεξεργαστές, 3GB RAM και τη διαθέσιμη χωρητικότητα να δημιουργεί τρία διαφορετικά μοντέλα στα 32GB, 64GB και 128GB. Οι QHD Super AMOLED οθόνες των δύο εκδόσεων έχουν διαγώνιο 5.1 ίντσες, ενώ οι βασικές κάμερες και στα δύο μοντέλα έρχονται με αισθητήρα 16MP και οπτικό σταθεροποιητή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετικά videos εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x